Elämääni Videolla

05 syyskuuta 2015
Heippa! Bloggaaminen on mulle tosi rakas harrastus, mutta välillä harmittaa se, että sitä kautta musta saa helposti tosi yksipuolisen kuvan. On yhteistyökumppaneita, bloggaajailtoja ja kauniita asukuvia, mutta mitä ne loppujen lopuksi kertovat ihmisestä - no eivät juuri mitään. Tykkään ottaa kuvia ja kirjoittaa tekstejä, mutta kaipaan sen lisäksi muutakin. Siksi olen nyt alkanut tekemään aktiivisesti videoita Youtube-kanavalleni, joten voitte nyt seurata mun elämää paljon monipuolisemmin! Blogin kautta on helppoa luoda itsestään kovin täydellinen ja tyylikäs illuusio kun taas video kertoo ihmisestä ja hänen persoonastaan paljon enemmän. Jos tykkäätte videoita katsella, niin käykää ihmeessä tilaamassa kanavani niin voitte sitäkin kautta seurailla mitä elämäni pitää sisällään! Jos videot ei iske niin ei hätää, blogia pyrin päivittämään entiseen malliin! ;) 
Mulla alkoi tosiaan maanantaina työharjoittelu ja vaikka sitä aluksi jännitin, niin hyvin on mennyt! Oon ollut tosin aika väsynyt kun en ole vielä loman jälkeen tottunut aamuherätyksiin ja kassan takana seisomiseen, mutta äkkiä se helpottuu kun pääsee rutiineihin taas kiinni. Mieliala on ollut tasainen ja positiivinen pitkän aikaa ja innolla odotan pian starttaavaa Unelma Itsestä-valmennusta. Siitä lisää myöhemmin! Pitkästä aikaa voin siis sanoa, että menee kaikinpuolin hyvin. Nyt jatkan videojuttuja, muistakaa käydä tilaamassa kanavani täällä! Kivaa loppuviikkoa! ♥

                                                  

2 kommenttia

  1. päivitätkö ite nää postaukset myös tänne bloggerin blogin puolelle? on meinaa tosi ärsyttävää kun ne pomppaa kaikki kerralla omalel lukulistalle. eikö se lily riitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Lopetin bloggaamisen Lilyssä eli jatkan bloggaamista täällä vanhassa osoitteessa. Halusin siirtää Lilyssä kirjoittamani postaukset tänne blogiini ja nyt ne kaikki on siirretty. Pahoittelen kovasti! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.