Something New

05 syyskuuta 2015
Kyllä, vielä pari kuukautta sitten olin sitä mieltä, ettei tämä monen suosima long bob-hiusmalli miellytä silmääni ollenkaan. Vaan kuinkas kävikään? Mä oon viime aikoina värjännyt mun hiuksia vähän turhankin tiheään tahtiin, minkä seurauksena mun latvat alkoi olla todella huonossa kunnossa. Kun hiukset oli nutturalla, näytti se lähinnä irtopalalta, sillä latvat oli niin selvästi hiusten tyveä karheampaa ja kiillottomampaa. Mä oon aina vannonut pitkien hiusten nimeen ja ajatellut ettei lyhyempi malli sovi mulle, mutta nyt mun oli ihan pakko leikata pituutta reippaasti, jotta hiukseni näyttäisivät terveemmiltä. Ja olen nyt niin älyttömän tyytyväinen tähän päätökseen, sillä itseasiassa lyhyemmät hiukset kehystävät kasvojani tosi kauniisti. Lisäksi tässä uudessa mallissa hiusteni luonnonkiharuus tulee paremmin esiin, tuossa kuvassakaan en ole tehnyt niille mitään muuta kuin vähän muotovaahdon kanssa sormilla pöyhinyt. Vähän tässä on tietysti totuttelemista kun mulla on aina ollut pitkä tukka, mutta nyt on tosi mielenkiintoista kokeilla vähän uusia kampauksia ja muotoilutuotteita. En ole vielä varma siitä että mikä väri olisi paras, pidänkö tämän punaruskean vai kokeilenko vähän tummempaa ruskeaa. Mutta nyt ihan ensiksi annan hiusten vähän levätä. Miltä tämä lyhyempi hiusmalli näyttää?
Kuten kuvasta näkyy, mulla on myös uudet silmälasit! Mun näkö on huonontunut paljon enkä mä ole enää pitkään aikaan nähnyt vanhoilla laseillani juuri mitään. Toisin kuin moni muu, mä tykkään käyttää silmälaseja ja siksi halusin ehdottomasti uudet piilolinssien lisäksi. Ostin lasit Nisseniltä, mutta en kyllä sinne mene enää toiste, sillä sain valitettavasti todella huonoa asiakaspalvelua. Onneksi itse lasit olivat kuitenkin sellaiset kuin pitikin, olen näihin ihan rakastunut. Ihanaa kun se jatkuva päänsärky on poissa ja näen taas kunnolla, sitä osaa arvostaa vasta kun on pitkään yrittänyt tihrustaa vanhojen ja naarmuisten lasien lävitse, hahah. Silmälasimuoti on kyllä muuttunut paljon siitä kun edelliset lasini hankin! Silloin kaikki kehykset olivat suorakaiteenmuotoisia, nyt taas aika isoja ja pyöreitä. Kiinnostavaa nähdä miltähän ne näyttävät taas muutaman vuoden päästä. Kivaa viikonloppua! 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.