Autumn in Uusikaarlepyy

24 lokakuuta 2016

Uusikaarlepyy on tullut mulle tutuksi vasta Jepualle muuttamisen jälkeen, vaikkei sinne edes olisi ollut pitkä matka Alahärmästä lapsuudenkodistani. Aivan ihana pikkukaupunki täynnä kauniita vanhoja rakennuksia ja lehtipuita. Kun tänään kävin siellä ruokakaupassa mun oli ihan pakko ottaa muutama kuva, ulkona oli niin upeat värit ja auringonpaiste! 

Mä en ole koskaan oppinut puhumaan ruotsia enkä ole oikeastaan edes halunnut, ja se on vähän huvittavaa ottaen huomioon että me asutaan nyt ruotsinkielisellä seudulla. Ehkä tämä oli juuri se mitä tarvitsin, nyt olen nimittäin kaivanut kaapista lukion ruotsinkirjat ja alkanut kertaamaan sen perusteita. Yhtäkkiä pakkoruotsi onkin muuttunut ihan mielekkääksi opiskeluksi, vaikka vielä hetki sitten vannoin etten ruotsia puhu asuttiin sitten ihan missä tahansa! Tässä taas yksi todiste motivaation merkityksestä, aiemmin opiskelu ei innostanut kun koin etten ruotsia mihinkään tarvitse mutta nyt olisi kiva ymmärtää mistä paikallinen posti lehdessä tiedottaa tai mitä naapurinmummo kysyy minulta kun tulee vastaan lenkillä! :D Oletteko te innostuneet jonkin aineen opiskelusta vapaa-ajalla? Ha en bra dag! 

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

2 kommenttia

  1. Näyttääpä kauniilta ja mukavalta seudulta! :) Ruotsin kielestä voi oikeasti olla hyötyä ja olin ihan hyvä siinä yläasteella. Nykyään oon tosi huono ja se harmittaa kun en osaa :/ Englantia olisi kiva opiskella vapaa-ajalla enemmäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo nyt kyllä vähän kaduttaa ettei siihen ruotsin opiskeluun nuorempana panostanut, nyt kun sitä todella tarvitsisi, mutta onneksi asia on korjattavissa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.