Hello Weekend

21 lokakuuta 2016

Niin paljon kuin mä lolita,-ja gyaru muodista tykkäänkin, niin välillä on ihanaa vaan vetää farkut jalkaan ja laittaa päälle simppeli neule. Mun hiukset kun on niin näyttävät, ei kokonaisuus jää mun makuun kuitenkaan liian tylsäksi ja värittömäksi. Mä oon aina halunnut mun blogiin enemmän asukuvia, mutta se on jäänyt kun niiden ottaminen mun vanhalla kameralla oli niin hankalaa. Voi sitä iloa kun tänään napsin näitä tuolla uudella Olympuksella, se kävi niin paljon nopeammin ja lopputuloskin on huomattavasti parempi. Jes! Asukuvia tulee varmasti näkymään nyt enemmän, miltäs tämä kuulostaa? Minä jatkan huomisen postauksen kirjoittelua, kivaa perjantai-iltaa! 

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

6 kommenttia

  1. Mä en vaan pääse yli noista hiuksista, ne on niiiin upeet :) ja tosi onnistuneet asukuvat!

    VastaaPoista
  2. ihana tämä asu, ja sulla on todella upeat hiukset!! Tuo väri on ihan täydellinen:)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.