Maybelline The Blushed Nudes

22 lokakuuta 2016

Kävin läpi meikkejäni ja huomasin, että mulla on tosi vähän luomivärejä, vaikka käytän niitä usein arkimeikissäkin. Kävin Halpa-Hallissa ruokaostoksilla ja huvikseni kävin katsomassa minkälaisia meikkejä sieltä löytyy. Törmäsin Maybellinen hyllyssä The Blushed Nudes-luomiväripalettiin mitä olen jo aiemminkin katsellut, mutta aina se on jäänyt kauppaan. Nyt päätin ottaa sen mukaani, samalla kun ostin vähän muutakin kosmetiikkaa. Kyllä, mä tulen pahasti muiden perässä sillä tämä tuli kauppoihin jo keväällä, mutta kun sen nyt kerran ostin niin halusin tästä kuitenkin vähän kirjoittaa vaikka oottekin varmaan tähän törmänneet moneen kertaan. 

Maybellinellä on tätä samaa sarjaa paletit The Nudes sekä uusi The Rock Nudes, mutta ihastuin tämän vaaleanpunaisen setin ruusukullansävyisiin väreihin. Paletissa on yhteensä 12 sävyä, joita yhdistelemällä saa aikaan hillityn arkimeikin tai tarpeen vaatiessa näyttävämmänkin lookin. Mikään huippu pigmentti näissä ei ole, mutten sitä tällä hinnalla odottanutkaan. Vaaleat värit näkyvät iholla aika haaleasti, mutta tummemmat itseasiassa paremmin kuin mitä niiltä odotin! Alimmassa kuvassa siitä pieni esimerkki ilman minkäänlaista pohjustusta. Mä en mikään alan ammattilainen ole, mutta totean että tämä on minusta ihan toimiva tapaus hintaansa nähden ja pääsi kyllä heti käyttöön. Ootteko te testanneet tätä tai muita Maybellinen The Nudes-sarjan luomivärejä ja mitäs niistä tykkäätte? Mukavaa lauantai-iltaa!

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

6 kommenttia

 1. Mulla on käytössä sama paletti, ja tykkään tosi paljon! Itse käytän tota pronssista aina arkimeikissä niin silmät korostuu tosi nätisti. Pigmentti joo ei oo mikään erikoinen, mutta kyllä toi onneksi silti toimii ihan hyvin. :D

  Oot muuten ottanut ihan mielettömän ihania kuvia!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, joo tuo toimii hintaansa nähden ihan hyvin ja itsekin tykkään tuosta pronssista kovasti! :)

   Poista
 2. En ole itselleni tätä palettia hommannut, mutta sävyt näyttävät todella kauniilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, joo ne on kyllä tosi nättejä! :)

   Poista
 3. Tuossa on kyllä todella kauniit sävyt <3 Ihanan tyttömäiset :) Itsekkin oon joskus harkinnut tuon paletin ostamista, mutta vielä ei oo tarttunut mukaan!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.