Inspiration for home

31 lokakuuta 2016
Heippa! Me muutettiin kesäkuussa ja kun tätä meidän asunnon sisustusta katsoo niin ollaan kyllä vielä aika kaukana tavoitteesta. Mulla on hirveä hinku päästä sisustamaan, mutta koska se ei vielä onnistu siinä mittakaavassa kuin haluaisin päätin tulla kuumettani lievittämään ja jakamaan teille pari tekemääni inspiraatiokollaasia siitä minkä tyyppisestä sisustuksesta meidän kotiin haaveilen.


Rahaa on mennyt nyt aluksi niin paljon kaiken maailman tontin lohkoamisiin, ettei me olla paljon vielä päästy täällä sisustamaan tai remonttia tekemään, varsinkin kun olen vielä sairaslomalla marraskuun loppuun. Kokeiltiin tapetoida mun työhuoneen seinät, mutta lopputulos ei ollut kovin hyvä, sillä levyt seinissä on niin vanhat ja epätasaiset, että tapettiin jäi ikävät rutut. Luultiin että päästään koko asunnossa vaan tapetin vaihdolla, mutta nyt näyttää siltä että noille seinille pitää tehdä jotakin että saadaan tapetit siististi seinään tai maali päälle. Äh. Keittiö on onneksi aika hyvässä kunnossa alunperinkin, vähän vaan tasoja ja ovien vetimiä vaihdetaan. Mutta kun meillä käy vieraita niin joka kerta sanotaan että täällä näyttää valmiimmalta eli ehkä sitä vaan itsestä tuntuu siltä että hommat edistyy liian hitaasti!


Mä oon aina tykännyt sisustuksessa enemmän hopeasta mutta nyt kun tuota kultaa on ollut niin paljon esillä joka paikassa niin se on alkanut viehättää ja työhuoneeni päävärit valkoinen ja vaaleanpunainen ovatkin saaneet nyt kaverikseen kultaisia yksityiskohtia. Siellä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä kuin olen haaveillut, enää puuttuu oikeastaan vaan uusi matto ja työpöydän tuoli. Niilo-kanin häkki on samassa huoneessa eikä varsinaisesti ole mikään kaunis sisustuselementti, mutta pupu on niin kiva kaveri näitä blogihommia tehdessä etten halua sitä siirtää muuallekaan! :)

Kuvia meidän uudesta kodista on pyydetty paljon ja lupaan että sisustusjuttuja on tulossa lisää sitä mukaan kun saadaan täällä paikat kuntoon. Ensimmäisenä esittelen tämän mun työhuoneen, sillä sen valmistumiseen ei mene enää kauaa. Näiden kuvien myötä kivaa alkanutta viikkoa! 

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

9 kommenttia

 1. Oli kiva kuulla miten teidän remontti etenee, ihan ymmärrettävää ettei heti pysty kaikkea tekemään, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee! Odotan innolla lisää sisustusjuttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos ymmärryksestä, joo oot kyllä ihan oikeassa! :)

   Poista
 2. Ihania ja inspiroivia juttuja! Innolla odotan näkeväni siun työhuoneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla, esittelen sen varmasti kunhan vaan saan pari viimeistä juttua hankittua! :)

   Poista
 3. Kylläpä odottelen koska pääsen muuttamaan miehekkeen luo ja siitä se sisustusinto taas lähtee kun pitää saada yhteisen näköiseksi sitä 8) Ihanan inspiroiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! Voi kuulostaa ihanalta, onnea teidän yhteiseen kotiin!:)

   Poista
 4. Teidän kodista tulee varmasti ihana valmiina, innolla odotan lisää kuvia!:)

  VastaaPoista
 5. Otattehan ennen-jälkeen -kuvia, niitä olisi kiva katella!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania noi esineet mitä olet tähän valkannut! Vois ihan hyvin olla mun haluun nää-listalla tai meidän kotona. Ihanat värit ja keveä tyyli!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.