Kertokaa postausideoita!

30 lokakuuta 2016

Heippa! Tuli mieleeni, etten ole pitkään aikaan kysynyt että millaisia postauksia te haluaisitte blogissani lukea? Kauneudenhoitoa, sisustusjuttuja, asukuvia vai mitä? Paljon toivotaan syvällisiä tekstejä ja niitä tykkään kirjoittaa, mutta olisi kiva kuulla tarkemmin että minkälaisista aiheista? Ihan kaikenlaiset ehdotukset on kuitenkin tervetulleita ja niitä koitan toteuttaa parhaani mukaan! Eli nyt kommentteja tulemaan, kiitos jo etukäteen! 


------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

16 kommenttia

 1. -Aamu tai iltarutiinit
  -Asukuvia
  -Lemppari meikit/hiustenhoitotuotteet
  -Arkimeikki

  Siinä muutama! :)

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaa paljon omaan kotiin liittyvät jutut; esimerkiksi mitkä asiat tulivat yllätyksenä ikiomassa kodissa, mitkä on parhaita puolia kodissasi ja omistuasunnossa asumisessa ja niin edelleen :)

  VastaaPoista
 3. Musiikki- ja sisustus/kotiaiheisia juttuja ois mun mielestä tosi kiva lukea ja oon myös tykännyt sun tyyliin liittyvistä postauksista tosi paljon :)

  VastaaPoista
 4. Sisustus -ja kotipostaukset

  VastaaPoista
 5. Storytime olisi tosi kiva jostakin aiheesta! :) myös esim. jotain tukkaan liittyvää postausta olisi kiva lueskella. Musiikkipostausta lukisin myös erittäin mielelläni (mitä musiikkia kuuntelet, osaatko laulaa/soittaa, harrastatko itse, mikä on se sun genre jne.) Ja koska laukkujen sisällön esittelyjä ei enää pitkään aikaan ole näkynyt blogeissa olisi sitäkin hauska nähdä sun toteuttamana! Siinä muutama hassun hauska idea, toivottavasti oli apua! :)

  VastaaPoista
 6. Jouluisia postauksia olis kiva lukee kun muistaakseni tykkäät joulusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistat ihan oikein ja niitä on takuulla tulossa ja paljon! :D

   Poista
 7. Asukuvat on parhaita! :)

  VastaaPoista
 8. Olisi kiva kuulla sun mielipiteitä ja näkemyksiä asioihin. Ihan suoraan ilman kaunisteluja, sillä yleinen tyylisi on kirjoittaa kovin kauniisti eikä siinä mitään pahaa, mutta sellainen suora kaunistelematon teksti toisi kivaa vaihtelua. Voisit kysyä vaikka lukijoilta aiheita tai kirjoittaa itse vaan jostain aiheesta, mistä saisit kivan näkemyksen aikaiseksi. En tosin tiedä, kiinnostaako sua tällänen, mutta tuli vain ensimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, tuollainen postaus voisi olla ihan kiinnostavaa toteuttaa! Tulisiko sulla mieleen jotain aiheita? :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.