Day With Me

29 lokakuuta 2016

9.00 On torstaiaamu. Herätyskello soi ja päätän selata puhelimella Instagramin ja Facebookin läpi vielä ennenkuin nousen sängystä. 

9.15 Pesen hampaat ja kasvot ja menen aamupalalle. Syön puuroa jonka sekaan pilkon banaanin ja otan ison mukillisen mustaa kahvia.

9.30 Vaihdan vaatteet, meikkaan ja laitan hiukset. Pakkaan laukkuun lompakon, puhelimen, kameran ja muut välttämättömyydet. Laitan vielä kissoille ruokaa ja vien kanille porkkanan. 

10.00 Käynnistän auton ja lähden ajelemaan kohti Seinäjokea jossa mulla on terapia klo. 11.00. Laitan musiikin kovalle ja fiilistelen hyviä biisejä, tunnin ajomatka menee yllättävän nopeasti. 

11.00 Ehdin terapeutin luo juuri ajoissa, istahdan tuttuun nojatuoliin ja alan kertomaan kuluneen viikon kuulumisia.


11.45 Terapia loppuu ja päätän jäädä hetkeksi kaupungille ennen kotiin lähtöä. Muistan yhtäkkiä, etten ole vielä käynyt testaamassa uutta paljon kehuttua Valkoinen puu-nimistä kahvilaa keskustassa ja päätän suunnata sinne. 

12.15 Tilaan kana-caesar salaatin ja istun pöytään, voi miten ihana paikka! Teen kalenteriini muistiinpanoja ja vastaan pariin sähköpostiin ruokailun lomassa, päätän tilata jälkiruuaksi vielä cappucchinon ja palan kakkua. Mä todellakin ansaitsen tämän! 

12.45 Saavun Emotioniin mikä on ehdottomasti mun suosikkikauppoja etenkin näin joulun alla, niin paljon kauniita lahjapakkauksia ja uutuuksia! Ostan pinkin Chanelin kynsilakan ja jatkan matkaani. 

13.15 Kierrän vielä nopeasti läpi Torikeskuksen ja päätän lähteä ajelemaan takaisin kotiinpäin. Väsyttää ja tunnin matka tuntuu kestävän ikuisuuden.

14.15 Olen vihdoin kotona, vaihdan rennon oloasun päälleni ja alan tekemään ruokaa.


14.45 Ruoka on valmista ja Toni tulee kotiin, joten aletaan syömään italianpataa. Vaihdetaan kuuluneen päivän kuulumiset ja katsellaan hetken telkkaria josta tulee eiliset Salkkarit. 

15.30 Toni menee autotalliin ja minä istahdan työpöydän ääreen ja alan luonnostelemaan tätä postausta. Otan kuvia, vastailen teidän kommentteihin ja luen muutaman blogin uusimmat tekstit läpi samalla kun juon iltapäiväkahvia.

17.30 Pidän blogihommista tauon ja lähden käymään pienellä lenkillä, vaikka tekisi mieli vaan jäädä sisälle kun ulkona on niin harmaata ja märkää. Ulkoiluvaatteet päälle, lenkkarit jalkaan ja menoksi!

18.15 Ulkoilu virkisti ja lenkillä oli oikeastaan ihan mukavaa, olen tyytyväinen että sinne kuitenkin lähdin. Riisun lenkkivaatteet pois päältäni ja menen suihkuun. Rakastan sitä tunnetta kun saan suihkun jälkeen yöpuvun päälle ja villasukat jalkaan!

19.00 Ulkona tuli nälkä joten syön iltapalaksi pari ruisleipää ja banaanin. Lakkaan kynnet aiemmin päivällä ostamallani kynsilakalla ja tykkään lopputuloksesta kovasti.


19.15 Toni tulee autotallista sisälle ja rojahtaa sohvalle telkkarin ääreen, minä haen tietokoneen työhuoneesta olkkariin ja jatkan tämän postauksen kirjoittamista vielä pienen hetken samalla tv.tä vilkuillen.

20.00 Talent Suomi alkaa neloselta ja sammutan koneen. Haen mukillisen kuumaa glögiä ja seuraan kilpailijoiden esityksiä kissa sylissä. 

21.00 Vaihdetaan kanava kolmoselle mistä tulee Pitääkö olla huolissaan, väsyneenä kikatan panelistien huonoille jutuille, olen juuri tälläisen hömpän tarpeessa.

22.00 Telkkari kiinni, ruokin kissat ja kanin, pesen hampaat ja hoidan muut pienet iltatoimet. 

22.30 Menen sänkyyn ja möngin Tonin kainaloon, selailen vielä hetken Instagramia kunnes silmät eivät enää meinaa pysyä auki ja päätän alkaa nukkumaan, mukava arkipäivä takanapäin! Kiinnostaako teitä lukea päivä kanssani-postauksia? 

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

18 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus! Sait annettua tosi realistisen, mutta silti mielenkiintoisen kuvan sun päivästä. Kuvia ois voinut kumminkin olla enemmän ☆
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, kiva että tykkäsit kuitenkin! :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja toi eka kuva tässä postauksessa on tosi nätti! :)

    VastaaPoista
  3. Olipa kiva postaus, tosi inspiroiva! Tee ihmeessä lisää tällaisiakin postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, taidanpa siis tehdä näitä toistekin! :)

      Poista
  4. Älyttömän kiva postaus! :) Ihanan "arkinen" ja sellainen johon voi itsekkin samaistua! Pakko kysyä että mitä kaikkea tuossa salaatissa oli raaka-aineina? Näyttää törkeeeeen hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla! Tuossa salaatissa oli salaattia, kanaa, krutonkeja, juustoa ja kastike! :)

      Poista
  5. Sun päivä kuulostaa kivalle! :) Tällaiset postaukset on ihanaa luettavaa<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti, mukavaa että tykkäsit! :)

      Poista
  6. Olipa kiva Myday! Ihanan pinkki tuo Chanelin kynsilakka! :-)

    VastaaPoista
  7. olipa kiva tämä postaus=)) itselläkin olisi tämä luonnoksissa, mutta en tiedä viitsiikö enää julkaista kun viikko sitten otin nuo kellon ajat ja muut ylös:DPitää ehkä yrittää tässä uudestaan joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, joo tee ihmeessä ainakin itse tykkään näitä kirjoittaa! :)

      Poista
  8. Olipas kiva postaus, näitä lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukavaa että tykkäsit ja varmasti tulen tekemään näitä jatkossakin! :)

      Poista
  9. Tälläiset mydayt on kyllä aina mukavaa luettavaa! :) Juuri kun saa tietää vähän enemmän bloggajaan arjesta! Tuo sun ostama kynsilakka on kyllä kauniin ja pirteän värinen<3

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.