Syksyn värejä portaille

11 lokakuuta 2016
Heippa! Mä oon aina tykännyt laittaa pihaa ja tämä meidän omakotitalo antaa siihen nyt ihan toisenlaiset mahdollisuudet kuin se rivitalokaksio jossa ennen asuttiin. Meidän pihalla on paljon puita, joten lehtien haravointia riittää, loppukesästä saatiin kerätä pensasmustikoita ja omenoita omasta puutarhasta. Syksy on aina ollut mun lemppari vuodenaika, rakastan kirpeitä pakkasaamuja ja keltaisia lehtiä kaduilla. Kun asuttiin Seinäjoella ainut tapa ulkoilla oli oikeastaan lenkkeily kun omaa pihaa ei ollut, mutta nyt on ulkona niin monenlaista tehtävää että sitä liikuntaa tulee kivasti jokaiseen päivään vaikkei hölkkäämään lähtisikään. Tämä sopii mulle niin paljon paremmin, syömishäiriötaustan takia kun se lenkkeily menee niin helposti suorittamiseksi jolloin liikunnan ilo katoaa. Nyt oikeasti nautin olla ulkona ja sitä liikuntaa tulee siinä sivussa ihan huomaamattakin. Tykkään! 

Tämän aamun olen istuttanut callunoita meidän portaille ja koska joku jo ehti istutuksistani kuvia toivoa niin päätin niitä teille samalla ottaa. Ostin tarjouksesta noita yksittäisiä kukkia, istutin ne ruukkuihin ja laitoin vielä patterilla toimivat jouluvalot niihin koristeeksi. Tuo isoin asetelma jossa on pieni kurpitsa löytyi valmiina kaupasta. Minimanista ostin lisäksi muutaman valkoisen kynttiläpurkin, illalla on kiva tulla kotiin kun portailla on vähän valoa! 


Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, nämä värit on niin kauniita! Meidän portaat vaan on sen verran pitkät ja leveät, että ne näyttävät vieläkin vähän tyhjiltä, täytyy varmaan hankkia noita callunoita vielä muutama lisää. Oletteko te jo sisustaneet kotia syksyn väreillä? Aurinkoista tiistaipäivää! 

------------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: @pitsisiivinkohtiunelmia

8 kommenttia

 1. Vähänkö nuo callunat näyttää kauniilta tuossa portailla! :) Omakotitalossa on kyllä niin paljon hyviä puolia! Ja on varmasti kiva touhuta pihalla ja laittaa kaikea kivaa esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva että tykkäät! Joo omakotitalossa asuminen sopii kyllä ainakin mulle paljon paremmin kuin pienet vuokra-asunnot kaupungissa! :)

   Poista
 2. Tosi kaunis asetelma. Pitäisi itekkin saada aikaan syysistutukset tuohon etuovelle. Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukavaa että sait inspiraatiota!:)

   Poista
 3. Ihanat callunat! :) ja kotityöt ja pihahommat on oikesti todella hyvää hyötyliikuntaa :)

  VastaaPoista
 4. kivannäköisesti olet laittanut!:) Tälleen kerrostalossa asuessa sitä unelmoi, että olisi edes pikkupiha mitä laittaa, varsinkin kun kokolapsuuden asuin omakotitalossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Joo itse asuin myös lapsena omakotitalossa ja sellaiseen nyt päädyttiin miehen kanssa muuttamaan kun sain opiskelut päätökseen, oma piha on kyllä kiva olemassa! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.