Seinäjoen Käsityömessut 2016

02 lokakuuta 2016
Hei! Niinkuin aiemmin jo mainitsin vietin perjantain Seinäjoen Käsityömessuilla ja halusin tulla kirjoittamaan pari sanaa siitä. Mun oli tarkoituksena ottaa sieltä paljon kivoja kuvia, mutta onnistuin sähläämään kameran kanssa. Mun oma kamera on rikki joten olen lainannut mun pikkuveljen omaa joka on täsmälleen samanlainen kuin minun. Noh, lähdin kiireellä ja otin tietysti vahingossa mukaan sen rikkinäisen ja ehjä jäi kotiin. Räpsin sitten vain muutaman kuvan puhelimella ja otin kotona kuvia ostoksistani, ne riittäköön tällä kertaa. Pitää kyllä olla jatkossa huolellisempi tuon kameran kanssa!


Mulla oli päälläni vaaleanpunainen lolitamekko enkä kyllä ole ikinä saanut kerralla niin paljon hyvää palautetta vaatteistani kuin tuolla messuilla! Valtaosa siellä oli vähän iäkkäämpiä rouvia jotka vuorotellen tulivat ihastelemaan asuani, sain kuulla olevani prinsessa ja keijukainen! :D Parhaiten mun mieleen jäi eräs nainen joka kertoi olevansa ammattikoulun käsityöopettaja jolla on joskus ollut oppilainaan lolitoja, jotka ovat hänen tunneillaan ommelleet mekkoja. Tämä opettaja oli niin ihastunut tyttöjen ompeluprojekteihin että hän oli halunnut tutustua tähän tyyliin tarkemmin ja hän kyllä todella tiesi mistä tässä on kyse! Oli mukavaa jutella aiheesta ihmisen kanssa joka oli aidosti kiinnostunut ja halusi oppia tyylistä vielä lisää. 


Messuilla oli esillä paljon upeita yrityksiä, mutta suosikkini oli Nuppu Print Company, jonka pöydästä ostin kukkaron, pari vihkoa ja suloisen postikortin. He suunnittelevat itse kauniit kukkaprinttinsä jotka ottavat inspiraatiota Pohjolan luonnosta ja niitä löytyy kankaista, paperituotteista sekä kasseista ja kukkaroista. Rakastan erilaisia kukkia, joten heidän tuotteensa ovat kuin mulle tehty, niin suloisia ja herkkiä! Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa heidän nettikauppaansa. 


Vaikka kuvasaldo jäikin vähäiseksi mulla oli tosi kiva päivä, messuilta sai paljon inspiraatiota omiin käsityöprojekteihin. Tykkään kirjoittaa, joten nuo uudet vihkot tulevat tarpeeseen ja tuossa isossa kukkarossa ajattelin säilyttää mun lempparimeikkejä. Mulla on luonnoksissa useampi keskeneräinen postaus ja tämän sunnuntai-iltapäivän ajattelin käyttää niiden valmiiksi saamiseen. Olisi kiva kuulla mitä tykkäsitte tästä postauksesta, kivaa alkavaa viikkoa! 

xoxo Kristiina

12 kommenttia

  1. Todella suloinen asu ja ai että miten ihania printtejä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, joo nuo printit on kyllä upeita! :)

      Poista
  2. Kaunis asu, ja ihana toi kukkaro! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu♥! Nuo sun ostokset ovat ihanan näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, joo siellä oli kyllä tosi kivaa ja paljon nähtävää! :)

      Poista
  5. Ihana asu ja kaunis sinä! <3 käsityömessut kuulostavat todella ihanilta :) mie en osaa ommella, mutta neulominen sujuu ja sukkia oon tehnyt tänä syksynä jo ihan tosi monet parit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, kiva että tykkäät! Joo tuolla messuilla oli kyllä mukavaa, mä tykkään myös kovasti kutoa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.